0371040445 | 0728502104  |  Întrebări frecvente  |  Contactează-ne

Contul meu  |  Înregistreaza-te  |  Istoric comenzi  |  Produse favorite

  
  
  
  
 Poze Commandos Complete Pc

 
 
Pin It


Commandos Complete Pc

Cod: VET260916.1971

Pret: 67,15 RON

Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Pretul include TVA,

Transport gratuit la comenzi peste 200 lei!

Varsta recomandata: 16;

Commandos Complete Pc este o colectie de jocuri de tip strategie lansat de Mastertronic Ltd  in data de 8/28/2009 disponibil pentru Pc.

Din Normandia la Pacificul de Sud de la Stalingrad la Berlin trupele Commandos sunt implicate in misiunile cele mai periculoase din al doilea razboi mondial.

Colectia contine:


Commandos: Behind Enemy Lines

Commandos este un joc de tactica in timp real localizat in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial care te va aseza la comanda unui mic pluton de soldati de elita. Trimite-i in spatele liniilor inamice intr-o serie de misiuni riscante si adu-i inapoi in viata.

Strategia inteligenta nu a fost niciodata mai plina de actiune intensa. Studiaza miscarile inamicului dezvolta un plan atent sincronizeaza-ti oamenii si lanseaza-i intr-un atac rapid si violent folosindu-ti toate puterile si calitatile.

26 de misiuni - fiecare avand provocari scenarii si nivele de dificultate complet diferite - iti vor asigura ore intregi de joc intens.


Commandos: Beyond The Call of Duty


Commandos Beyond the Call of Duty continua povestea din Behind Enemy Lines. Intrucat jocul prezinta sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial in Europa toate misiunile sunt orientate spre impingerea trupelor si atacul asupra Berlinului. Sunt doar 8 misiuni dar cer mult mai multa implicare decat in jocul original intrucat hartile sunt mult mai mari si mult mai pline de soldati ceea ce face ca misiunile sa fie mult mai dificile. Misiunile oscileaza intre salvarea agentilor dintr-o inchisoare germana recuperarea unor documente de la un ofiter folosind putina intriga sexuala in cele din urma distrugerea unor avioane experimentale de pe un aeroport german.

Pe langa personajele din jocul initial (Tiny ... bereta verde Duke ... lunetistul Fins ... puscasul marin Inferno ... genistul Tread ... soferul si Spooky ... spionul) in Behind the Call of Duty apar si personaje noi precum Dragisa Skopje un partizan iugoslav si Lips o luptatoare sexy din rezistenta germana. Acesti noi agenti se comporta doar ca niste aliati si nu pot efectua la fel de multe actiuni precum echipa originala din Commandos: Behind Enemy Lines. Dragisa arunca tigari aprinse sau pietre facand ca soldatii germani sa isi paraseasca posturile pentru a verifica ce se intampla. Lips poate sa distraga atentia soldatilor aplicandu-si ruj permitand echipei sa se strecoare neobservata pe langa ei.

In Commandos: Beyond the Call of Duty apar si abilitati noi ale personajelor si de asemenea noi arme. Pe langa pachetul de tigari pietre si ruj Tread Tiny (cu pumnii lui) sau Spooky (folosind cloroform) pot lasa acum inconstienti soldatii inamici iar apoi Tiny say Spooky pot folosi catusele fie pentru a lasa imobilizat soldatul/soldatii respectivi fie pentru a le controla actiunile.

La fel ca si originalul Behind the Call of Duty suporta 6 jucatori in sistemul multiplayer fiecare putand sa isi aleaga unul din membrii echipei pentru a realiza misiuni cooperand. Jocul are chiar si un tutorial pentru incepatori aratand toate abilitatile inaintea inceperii jocului.


Commandos 2: Men of Courage

Joc de strategie cu actiune in Al Doilea Razboi Mondial! Din Insulele Pacificului de Sud pana in inima Celui De-al 3-lea Reich comandati trupa de elita a sergentului Jack "Butcher" O'Hara in incercarea de a schimba cursul Razboiului!


Commandos 3: Destination Berlin

Commandos Strike Force

Aceasta colectie unica - Commandos Complete PC - aduce impreuna toate cele cinci tiltluri ale seriei Commandos intr-un singur pachet. Trupele Commandos sunt cei mai buni soldati pe care aliatii ii au pentru a inclina soarta razboiului de partea lor.

0371040445 | 0728502104 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Jocuri pentru PC

Cod produs (SKU): VET260916.1971Produse similare