0371040445 | 0728502104  |  Întrebări frecvente  |  Contactează-ne

Contul meu  |  Înregistreaza-te  |  Istoric comenzi  |  Produse favorite

  
  
  
  
 Poze Compilation Splinter Cell Double Agent & Rainbow Six Vegas Xbox360

 
 
Pin It


Compilation Splinter Cell Double Agent & Rainbow Six Vegas Xbox360

Cod: VET1903.1531

Pret: 85,75 RON

Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Pretul include TVA,

Transport gratuit la comenzi peste 200 lei!

Splinter Cell Double Agent + Rainbow 6 Vegas Compilation X360 este un set de jocuri de tip first person shooter lansat de Ubisoft in data de 03/30/2012 disponibil pentru xbox 360 si PlayStation 3.

Sam Fisher si celelalte personaje din universul popular al lui Splinter Cell se intorc in Tom Clancy`s Splinter Cell: Double Agent al celor de la Ubisoft. De data aceasta jucatorii au sansa sa experimenteze viata unui agent dublu in incercarea sa de a se infiltra si de a distruge o organizatie terorista din interior. Agentul Sam nu va mai fi ajutat de agentia NSA datorita riscului de a fi descoperit si de aceea acest nou episod din Seria Splinter Cell este unul dintre cele mai palpitante si mai incitante.Jocul contine toate gadgeturile de ultima generatie atat din precendentele serii Splinter Cell cat si altele noi iar alta noutate consta in faptul ca fiind in rolul lui Sam Fisher va trebui sa iei decizii in functie propria judecata iar aceste decizii vor avea consecinte: faci prea mult pe teroristul si te vei "arde" elimini prea multi criminali iti vei rata acoperirea.In Double Agent Sam va face pe Bad Boy-ul pentru ca in final sa faca binele sa triumfe. Fisher se infiltreaza intr-o grupare terorista ca sa ii elimine din interior dar ca sa le castige increderea trebuie sa se comporte ca un criminal cu sange rece. De aceea va trebui sa aveti mare grija in luarea deciziilor chiar daca asta presupune dovedirea neloialitatii fata de propria agentie NSA.Mod inovator de joc online: Mult asteptatul multiplayer din seria Tom Clancy`s Splinter Cell s-a intors cu mai multa actiune si multe caracteristici inovatoare pentru fiecare platforma. Povestea din Double Agent vor face din experienta traita de jucatori sa ceara sa fie rejucata din nou si din nou.


Tom Clancy's Rainbow Six Vegas
este un Modern Tactical Shooter in care jucatorul interpreteaza rolul lui Logan Keller un conducator de elita din echipa Rainbow. Actiunea incepe in Mexico unde teroristii ataca un hotel si un casino. Misiunea ta este sa-i opresti folosindu-te nu doar de armele din dotare ci si de echipa pe care o conduci. In Tom Clancy's Rainbow Six Vegas jucatorul are la dispozitie noi comenzi mai fixe cu ajutorul carora poate sa indeplineasca misiunile mai rapid. Pur si simplu aratati spre un anumit loc si le puteti spune sa avanseze spre pozitia dorita. Nivelul de dificultate al jocului este unul mediu spre ridicat (asta depinde de misiune). Al-ul din joc este unul de exceptie si reactioneaza excelent.

 

0371040445 | 0728502104 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: XBOX 360

Brand: Ubisoft

Cod produs (SKU): VET1903.1531Produse similare