0371040445 | 0728502104  |  Întrebări frecvente  |  Contactează-ne

Contul meu  |  Înregistreaza-te  |  Istoric comenzi  |  Produse favorite

  
  
  
  
 Poze Flockers Pc

 
 
Pin It


Flockers Pc

Cod: VET300516.1122

Pret: 33,60 RON

Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Pretul include TVA,

Transport gratuit la comenzi peste 200 lei!


Flockers Pc este un joc de tip aventura lansat de Team 17 in data de 9/19/2014 disponibil pentru Pc PlayStation 4 si Xbox One.

De peste 20 de ani oile sunt parte integrata din ansamblul viermilor de temut. Tinute in sclavie ani de zile de stapanii lor diabolici oile se indreapta cu pasi repezi spre libertate. Evadand de la viermii tiranici tuma trebuie sa evite o varietate de masinarii letale si capcane in timp ce oile isi negociaza calea prin condamnarea fabricii de arme ale Viermilor din terenuri de testare si pasuni verzi.

Flockers este un gen puzzle cu un ajutor generos de presimtiri sinistre si umor negru. Nivelurile au fost proiectate sa provoace abilitatile jucatorului si planuirea strategica in incercarea lor de a-si ghida turma printre capcane oribile dispozitive sadice si puzzle-uri diabolice; recompensarea celor care pot salva cele mai multe oi si se permite progresul oricaruia care se ciocneste de masinaria mortala a fabricii.

Tuma trebuie sa evite o varietate de masinarii letale si capcane

Caracteristici:

Instrument de creare: Flockers include si "Meat Maker; un proiector de nivel care ofera jucatorilor puterea de a proiecta propriul lor puzzle mortal. Impartaseste-ti propriile creatii cu comunitatea si joaca niveluri provocatoare create de alti jucatori Flockers.

Clasamente Online: Jucatorii concureaza impotriva prietenilor si a altor jucatori Fockers in incercarea de a inregistra cel mai scurt timp pe nivel si cel maiscurt timp in modul de poveste de ansamblu. Performanta jucatorului este evaluata printr-un sistem de clasificare cu stele care incurajeaza jucatorii sa joace perfectionist la fiecare nivel.

Arta Flockers: Aceasta colectie fabuloasa de opere de arta descrie diferite elemente ale jocului in diferite stadii ale designului sau de la conceptul de pe hartie pana la intreaga productie grafica. Versiunea Pc include si un poster Fockers disponibil intr-o varietate de rezolutii cu care sa iti decorezi desktopul.
 
Impartaseste-ti propriile creatii cu comunitatea

Aceasta colectie fabuloasa de opere de arta descrie diferite elemente ale jocului in diferite stadii ale designului

Tip joc: AventuraVarsta recomandata: 16

0371040445 | 0728502104 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Jocuri pentru PC

Brand: Team 17

Cod produs (SKU): VET300516.1122Produse similare