0371040445 | 0728502104  |  Întrebări frecvente  |  Contactează-ne

Contul meu  |  Înregistreaza-te  |  Istoric comenzi  |  Produse favorite

  
  
  
  
 Poze Joc pentru PC Two Worlds 2

 
 
Pin It


Joc pentru PC Two Worlds 2

Cod: VET150917.1005

Pret: 30,81 RON

Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Pretul include TVA,

Transport gratuit la comenzi peste 200 lei!

Tip joc: Joc de rol

Data lansare: 1.9.2011

Varsta recomandata: 16

Reintoarce-te in vasta lume a Antaloorului din universul Two Worlds. Fiind construit pe baza povestii din jocul original Two Worlds II ofera celor dornici de aventura o experienta RPG unica si senzationala de neegalat in peisajul jocurilor de role-playing. Two Worlds II ofera un engine de joc complet nou ce impinge hardware-ul spre limitele sale precum si un sistem de combat revizuit noi inamici animatii mult imbunatatite si un AI cu mult superior celui cu care ati fost obisnuiti. O atentie deosebita a fost acordata si support-ului multiplayer./>  
Dupa caderea lui Aziraal zeul focului Dark Lordul Gandohar aproape si-a atins scopul de a distruge fragilul balans dintre elementele primordiale. Magia neagra incepe sa se faca simtita de-a lungul imperiului pentru a umple golul aparut. Fiind constient de potentialul de obtine controlul absolut asupra puterilor intunericului Gandohar incepe sa foloseasca puterea lui Aziraal tinuta captiva in Kyra descendenta Orfanilor. In ciuda mostenirii sale aceasta nu poate insa rezista chinului. Avand Antaloor-ul la picioare Gandohar pune la cale un nou si misterios plan in timp ce de prin ascunzisuri opozantii incearca sa organizeze o miscare de rezistenta impotriva tiranului.
/> Eroul jocului adica tu este prizonier intr-unul din beciurile castelului lui Gandohar avand sperantele de a-si salva sora cu totul spulberate. Tocmai cand disperarea aproape il cuprinde intru totul speranta renaste de unde nici nu s-ar fi asteptat. Orcii o rasa pe care eroul intotdeauna a urat-o pun la cale eliberarea lui avand bineinteles propriile planuri legate de viitoarele actiuni ale eroului.
 

0371040445 | 0728502104 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Jocuri pentru PC

Cod produs (SKU): VET150917.1005Produse similare