0371040445 | 0728502104  |  Întrebări frecvente  |  Contactează-ne

Contul meu  |  Înregistreaza-te  |  Istoric comenzi  |  Produse favorite

  
  
  
  
 Poze Operation Flashpoint Dragon Rising Pc

 
 
Pin It


Operation Flashpoint Dragon Rising Pc

Cod: VET260916.547

Pretul include TVA,

Transport gratuit la comenzi peste 200 lei!

Varsta recomandata: 18;

"Mai realist de atat nu se poate" par a afirma producatorii Operation Flashpoint: Dragon Rising cel mai asteptat simulator realist de razboi al ultimilor ani. Dorind sa intermedieze experienta de front totala cei de la Codemasters s-au intrecut din nou pe sine in incercarea de a-i aduce pe gameri cat mai aproape de adevaratul camp de lupta.

Acest shooter recreaza in totalitate realitatea brutala a experientei de lupta moderne in detalii inimaginabile aruncandu-i pe jucatori in mijlocul unui razboi modern si provocandu-i sa supravietuiasca situatiilor de razboi realiste. Astfel jucatorii vor putea simiti pe pielea lor intensitatea diversitatea si claustrofobia unei zile de lupta pe frontul contemporan din punctul de vedere al unui infanterist marin sau a unui ofiter al fortelor speciale.

Lupta se da impotriva armatei chineze pe o insula imensa numita Skira. Gameplay-ul simuleaza un conflict de proportii intre forte avansate tehnologic punand la dispozitia combatantilor diferite discipline militare vehicule si echipamente.

Este considerat cel mai imersiv accesibil si antrenant joc de razboi de tip sand-box - aveti la dispozitie 220 de kilometri patrati total deschisi explorarii la orice moment un ciclu zi-noapte foarte realist realizat si bineinteles conditii metereologice variate. Ar mai fi de pomenit tehnologia de streaming ce lasa jucatorii sa vada un orizont de 30 km (in functie si de unde se afla) 60 de arme autentice si o campanie ce poate fi parcursa in single sau co-op mod.

0371040445 | 0728502104 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Jocuri pentru PC

Brand: Codemasters

Cod produs (SKU): VET260916.547Produse similare