0371040445 | 0728502104  |  Întrebări frecvente  |  Contactează-ne

Contul meu  |  Înregistreaza-te  |  Istoric comenzi  |  Produse favorite

  
  
  
  
 Poze Space Overlords Pc

 
 
Pin It


Space Overlords Pc

Cod: VET300516.1234

Pret: 87,86 RON

Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Pretul include TVA,

Transport gratuit la comenzi peste 200 lei!

Space Overlords PC este un joc de tip strategie lansat de Excalibur Games disponibil din data de 4/3/2016 pentru PC.

Controlul asupra lui Overlord - o forma de viata antica si nemiloasa cu puteri nemasurabile - obiectivul jocului este sa incepi o misiune de razbunare impotriva diabolicului Kesedihan pentru a-i elimina toate rudele. Avand socoteli mai vechi cu Kesedihan din cauza incarcerarii tale si a fratelui tau trebuie sa preiei posesia planetelor colonizate de diabolicul lord al razboiului care a ravasit toate resursele pentru a-si hrani dominatia. Trezindu-te dupa ani de captivitate calea ta spre anihilare e gata sa inceapa. Space Overlords este o cautare 3D izometrica distrugand constructia jocului arcade si este proiectat pentru a fi un fast paced action shoot-fest! Lansarea initiala va cuprinde sapte galaxii in modul Single Player cu trei moduri din care poti alege: Main Gameplay Co-operative si Gameplay Loop. Fiecare galaxie va avea cate opt planete si fiecare scena va cuprinde secvente atmosferice. Modul Multiplayer al jocului are patru moduri de a-l juca si se axeaza pe punerea jucatorilor de a juca unul impotriva celuilalt.

The Conquer Galaxies System - are un creator de levele in care jucatorii pot construi si impartasi levele cu alti jucatori. Acele levele create vor fi puse in Community tab din meniul jocului. Jucatorii vor avea planetele lor create care vor fi asociate cu conturile acestora. Celilalti jucatori pot incerca sa bata acele planete in modul Multiplayer. Fiecare victorie in modul Multiplayer presupune puncte ce conteaza intr-un clasament mondial.
The Combo System - Combo-urile in Space Overlords sunt lungi si impresionante. Pentru fiecare constructie locuinta sau nava distrusa vor fi puncte combo acordate (+50) pentru fiecare 100 de lovituri - 300 lovituri = 300 + 150 puncte. Indicatorul Max Combo ii va spune jucatorului suma maxima de lovituri consecutive pe care le-a realizat in jocul curent.
The Tutorial System - Aceasta noua caracteristica are loc pe luna unde Overlord se trezeste. Mesaje de tip Pop-up iti vor da directii jucatorului pentru ca acesta sa calatoreasca in jurul a patru zone unde va invata sa se miste sa atace si sa practice miscari speciale precum viteza si agilitate. E mai degraba ca o academie militara pentru ofiteri spatiali. Modurile Multiplayer sunt explicate iar constructiile si inamici sunt introdusi.
Tip joc: Real Time StrategyVarsta recomandata: 7

0371040445 | 0728502104 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Jocuri pentru PC

Brand: Excalibur

Cod produs (SKU): VET300516.1234Produse similare