0371040445 | 0728502104  |  Întrebări frecvente  |  Contactează-ne

Contul meu  |  Înregistreaza-te  |  Istoric comenzi  |  Produse favorite

  
  
  
  
 Poze Tomb Raider Quadrilogy Pack Pc

 
 
Pin It


Tomb Raider Quadrilogy Pack Pc

Cod: VET300516.1639

Pret: 33,17 RON

Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Pretul include TVA, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Tomb Raider Quadrilogy Pack PC este un joc de tip aventura lansat de Square Enix in data de 7/6/2012 disponibil pentru Pc.

-Tomb Raider: Angel of Darkness
-Tomb Raider: Legend
-Tomb Raider: Anniversary
-Tomb Raider: Underworld


1. Tomb Raider: Angel of Darkness


Tomb Raider: The Angel of Darkness este cel de-al VI-lea joc din seria de jocuri Tomb Raider. In acest joc Lara este amenintata pentru moartea mentorului ei Werner von Croy. Ea trebuie sa rezolve problemele in locuri intunecoase si sumbre in timp ce fuge si se ascunde de politie.

2. Tomb Raider: Legend

Lara si niste forte corupte sunt din nou in cautarea sabiei Excalibur. Cand era mica Lara si-a pierdut mama printr-un portal deschis cu sabia Excalibur in Bolivia. Acum ea doreste sa gaseasca partile sabiei si sa afle ce sa intamplat cu mama ei. Sabia a fost impartita in 4 bucati pentru a pastra secretul portalului plus o cheie cu care sa unesca bucatile

3. Tomb Raider: Anniversary

Acest joc este o readaptare a primului joc video din serie fara a respecta in totalitate povestea datorita faptului ca biografia Larei a fost schimbata odata cu preluarea serie de jocuri de catre cei de la Crystal Dynamics folosindu-se motorul grafic al jocului Tomb Raider: Legend.
 
4. Tomb Raider: Underworld

Actiunea se petrece in principal in Mexicul de Sud in special in Chiapas unde Lara Croft deschide o poarta de teleportare intre lumea ei (a celor vii) si Lumea Cealalta (Underworld lumea celor morti) Xibalba sau Locul Fricii ce ramane deschisa in cele cinci zile de Wayeb conform calendarului maias. Lara deschide o poarta de teleportare langa un teren maias pe care se faceau des sacrificii umane maiasii crezand ca acolo se afla poarta catre alta lume respectiv lumea Xibalba. Lara poate vizita Marea Mediteraneana Thailanda Casa Larei si Marea Arctica Andaman Sea si in "locuri pe care oamenii nu le-au vazut de secole".
Tip joc: AventuraVarsta recomandata: 16

0371040445 | 0728502104 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Jocuri pentru PC

Brand: Square Enix

Cod produs (SKU): VET300516.1639Produse similare