Cum cumpar

Selecteaza produsele dorite


In momentul in care ai gasit un produs pe care doriti sa il cumperi, apasa pe butonul Adauga in cos. Vei fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde ai optiunea de a vizualiza lista de produse existente in cos, sa modifici cantitatile sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a te intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, apasa butonul Continua cumparaturile

Informatii pentru expediere 

Pentru a finaliza comanda, apasa pe butonul Trimite comanda. In cazul in care esti un client nou, va trebui sa iti creezi mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va lua mai mult de 1-2 minute, dupa care vei putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selecteaza optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introdu informatiile dorite. 

Finalizeaza comanda 

Pentru a plasa comanda, selecteaza metoda de plata pe care o preferi si foloseste campul Comentarii comanda, care iti permite sa trimiti eventuale informatii suplimentare (culori produse, interval de livrare, etc). Dupa ce te-ai asigurat ca esti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasa butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator. 

Vei putea vizualiza Costurile de livrare inainte de finalizarea comenzii.