Transport si retururi

In continuare gasesti mai multe informatii legate de metodele si costurile de transport, dar si despre politica privind retururile. 

  • Expedierea se realizeaza prin serviciu de curierat rapid, pe intreg teritoriul Romaniei, taxa de livrare fiind de 19 lei indiferent de greutatea si valoarea produselor achizitionate.   
  • Termenul de expediere al comenzii este de 72 de ore lucratoare de la data procesarii comenzii, daca in pagina de produs nu este specificat un alt termen de livrare

Comenzile plasate vineri vor intra in procesare in urmatoarea zi lucratoare, respectiv luni. Comenzile plasate in zilele declarate oficial nelucratoare vor intra in procesare in urmatoarea zi lucratoare. 

Ai intrebari legate de livrarea coletului tau? Contacteaza-ne, ne gasesti AICI! 

2. Politica de retur retur garantat

Ordonanta Guvernului nr. 130/2000 modif., privind regimul juridic al contractelor la distanta, prevede dreptul cumparatorului sa notifice in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului, urmand sa primeasca in termen de maxim 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris pretul contractului. In situatia returnarii fara motiv din culpa noisibebe.ro, toate costurile ocazionate cu returnarea produsului vor fi suportate de catre cumparator.

In situatia in care clientul nu doreste sa renunte la cumpararea produsului/serviciului si doreste o inlocuire a unui produs/serviciul, de acelasi gen, trebuie sa existe o interdependenta valorica intre acesta si noul produs/serviciu solicitat.

In situatia livrarii unui alt produs decat cel comandat sau un produs comandat, va rugam sa ne contactati pentru remediere. In aceasta situatie noisibebe.ro va suporta toate cheltuielile de transport si  va livra produsul comandat. Vanzatorul poate livra un produs la un preţ echivalent cu cel solicitat numai dacă acest lucru a fost acceptat expres de cumparator.

Utilizatorul/Clientul nu poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, si/sau nu poate pretinde daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:

-               cand cererea de returnare are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 14 zile calendaristice, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei de primire a produsului;

-               cand se returneaza un produs care face parte din categoria produselor care necesita prezenta sigiliilor si a marcajelor originale, fara ca acestea sa fie prezente;

-               in conformitate cu art. 10 lit.c din O.G. 130/2000 art. 10 lit.c. vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor: 

a) care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

b) sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;

c) programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare;

* Orice produs care are consumabile se va accepta doar in conditia in care consumabilele sunt sigilate;


In cazul in care s-a returnat un produs, iar vanzatorul nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului, in termen de cel mult 30 de zile de la returnare. 

Cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre Utilizator/Client exceptie facand cazul lipsei conformitatii produsului, situatie in care noisibebe.ro va suporta contravaloarea transportului. 

In cazul produselor achizitionate cu plata in sistem ramburs este necesar a se comunica un cont bancar pentru returnarea contravalorii comenzii. 

Pentru a returna produsul, trimite-ne un email la contact@noisibebe.ro

Nu ai gasit raspunsul la intrebarea ta? Nu ezita sa ne contactezi. Raspundem prompt!