Metode de plata

noisibebe.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata: 


1. Plata online - EuPlatesc.ro

  

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator sau de catre noisibebe.ro, ele fiind securizate si incriptate. 

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta). 

De asemenea, poti opta si la varianta de plata prin transfer bancar. 

Indiferent de valuta pe care o ai in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii tale.

visa electron mastercard maestro    


2. Plata in sistem Ramburs/ La livrarea produsului de catre curier

plata la livrare                  

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata produselor cumparate se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.  


3. Plata prin transfer bancar

Poti opta pentru plata prin transfer bancar. Pentru efectuarea cu succes a platii, este necesara parcurgerea urmatorilor pasi: Te rugam sa verifici emailul care ti-a fost trimis pe adresa de email folosita la inregistrare, pentru a vizualiza detaliile comenzii; Pentru accelerarea procesului, te rugam sa ne trimiti o copie dupa ordinul de plata, la adresa de email contact@noisibebe.ro

Produsele comandate vor fi livrate dupa ce suma de bani reprezentand contravaloarea comenzii va ajunge in contul nostru. In functie de momentul in care a fost efectuata plata si de modul de operare al unitatilor bancare, procesul de finalizare a platii poate dura pana la aproximativ 2 zile lucratoare

Asteptam cu drag sugestiile tale si pentru alte metode de plata  AICI!