Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului noisibebe.ro

Site-ul noisibebe.ro este operat de societatea SC NSB Online, cu sediul in Str. Nicolae Caramfil, nr. 59, sector 1, Bucuresti, operator de date cu caracter personal conform notificare nr. 31617/2014, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/14518/2014. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului noisibebe.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

 

Drepturile consumatorului


Consumatorul are dreptul de a fi informat în timp util, corect şi complet asupra următoarelor elemente:

a) identitatea comerciantului, adresa şi modalităţile de contactare a acestuia, telefon/fax, e-mail şi codul unic de înregistrare;

b) caracteristicile esenţiale ale produsului sau serviciului;

c) preţul bunurilor sau tarifele serviciilor, cu toate taxele incluse;

d) cheltuielile de livrare;

e) modalităţile de plată, de livrare sau de prestare;

f) dreptul de denunţare unilaterală a contractului, cu excepţia cazurilor prevazute de lege;

g) perioada de valabilitate a ofertei sau a preţului;

h) durata minimă a contractului, în cazul contractelor care prevăd furnizarea curentă sau periodică a unui produs sau serviciu;

i) termenul limită de executare a obligaţiilor rezultând din contract. 


Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 


Politica de confidentialitate, protectie si securitate

 

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului noisibebe.ro

noisibebe.ro este inregistrat in Registrul Operatorilor de Date cu Caracter personal exclusiv in scopuri de reclama si publicitate, in conformitate cu Notificare nr. 31617/ 2014. 

Prin completarea formularului de inregistrare de pe noisibebe.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii noisibebe.ro in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea noisibebe.ro si a tertilor cu care noisibebe.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
  • Inscrierea la newsletter;

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe noisibebe.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar noisibebe.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. 

 

Orice Utilizator sau Client persoana fizica are dreptul de a obtine, printr-o notificare scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

a) confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta;

b) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

c) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

d) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 

Dreptul la opozitie: Utilizatorul si/sau clientul are dreptul de a se opune, in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea unei cereri ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

 

Utilizatorul si/sau clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru acceptarea Termenilor si Conditiilor, renuntand astfel la orice drept,fara nicio obligatie ulterioara sau fara ca vreo parte sa poata pretinde daune-interese.

 

Pentru exercitarea acestui drept Utilizatorul si/sau clientul se va adresa noisibebe, conform datelor de contact disponibile pe site.

Utilizatorul si/sau clientul are dreptul de a-si modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita ulterior obtinerii contului.

In situatia in care Utilizatorul si/sau clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin intermediul furnizorului de servicii de plata online.


Platforma eCommerce foloseste sisteme si tehnologii avansate pentru a asigura protectia si securitatea datelor, prin mecanisme fizice, electronice si procedurale de protectie, si anume:

- securizarea accesului la site prin criptare SSL;
- acces partajat la bazele de date sau alte informatii cu caracter confidential;
- restrictionarea accesului dupa un numar de incercari nereusite;
- sistem de protectie a datelor clientilor;
- niveluri de acces pentru utilizatorii aceluiasi magazin (fiecare primeste doar accesul de care are nevoie pentru indeplinirea functiilor);
- diverse tipuri de loguri (acces, conectare sistem, erori, diverse operatiuni executate de fiecare user);
- computerele de la care se acceseaza datele sau alte informatii cu caracter confidential sunt parolate si au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall cu toate update-urile la zi;
- monitorizarea permanenta a actiunilor care pot cauza probleme de securitate si restrictionarea imediata a conturilor de pe care se desfasoara astfel de activitati; 
- realizarea de back-upuri zilnice si stocarea lor securizata;
- utilizarea de servere performante si folosirea de firewall-uri pentru protectia impotriva accesului neautorizat;
- protectie avansata impotriva atacurilor informatice de tip DDOS (la nivel de datacenter precum si la nivel de servere);

 

Politica de securitate

 

Produsele de pe acest site sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de euPlatesc.ro. euPlatesc.ro garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre euPlatesc.ro pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele euPlatesc.ro, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email.

 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si noisibebe.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. 

Pentru informatii detaliate legate de politica de retur vezi sectiunea "Transport si retururi"


Dreptul vanzatorului de denuntare unilaterala a contractului 


Administratorul noisibebe.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. Ambalajul poate sa aiba usoare modificari estetice ca urmare a diferitelor politici de promovare pe piete variate care constituie piete de import. 


Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu onora comanda in cazul in care constata existenta unor erori la descrierea caracteristicilor sau pretul produselor, situatie in care vanzatorul va informa cumparatorul in maxim 24 de ore de la data luarii la cunostinta privind imposibilitatea de onorare partiala sau integrala a comenzii, urmand ca orice sume achitate in avans sa fie returnate cumparatorului in maxim 7 zile lucratoare. 

 

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. noisibebe.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului noisibebe.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii noisibebe.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul noisibebe.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului noisibebe.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@noisibebe.ro